ZUR BAHN

DIE GASTSTÄTTE

LIMBURGSE GASTVRIJHEID IN DE SELFKANT

In lang vervlogen tijden bestond er een spoorverbinding tussen Sittard en Geilenkirchen. Aan deze spoorlijn in Süsterseel lag een stationsgebouw. Later, na het verdwijnen van de rails, werd in dit gebouw een café gevestigd dat toen in de volksmond Wehrer Bahn genoemde werd en nu gekend is als Zur Bahn, Die Gaststätte.

In het ‘dorpscafé’ gaat nu een modern horecabedrijf schuil waar je het hele jaar terecht kunt. De terrassen zijn grotendeels verwarmd en overdekt. De gastvrijheid omarmt je al bij binnenkomst. Of je nu in het intieme zaaltje zit of gewoon lekker aan de toog. Een goed gesprek onder het genot van een mooi aangekleed kopje koffie, een speciaal biertje of een mooie wijn, de keuze is aan jezelf.

VOOR HONGER, DORST & GASTHEERSCHAP

In het ‘dorpscafé’ van vroeger gaat nu een modern horecabedrijf schuil waar je het hele jaar terecht kunt. De terrassen zijn grotendeels verwarmd en overdekt. De gastvrijheid omarmt je al bij binnenkomst. Of je nu in het intieme zaaltje zit of gewoon lekker aan de toog. Een goed gesprek onder het genot van een mooi aangekleed kopje koffie, een speciaal biertje of een mooie wijn, de keuze is aan jezelf.

Ook de inwendige mens komt aan zijn trekken bij Zur Bahn, Die Gaststätte. Onze kaart biedt even heerlijke als eerlijke gerechten uit eigen keuken. Kijkt maar eens op deze website onder “Essen“.

In deze video is Jacques Joosten in gesprek met Fons Mulders. Jacques vertelt over de geschiedenis van Zur Bahn – Die Gaststätte.

DRINKEN

ZUR BAHN is de plek om eens rustig te zitten en met vrienden een biertje te drinken. We hebben een drankkaart die is samengesteld volgens het ‘voor ieder wat wils’ principe. Met de introductie van de Selfkanter in 2018 hebben we ook ons eigen bier. We zijn daar bijzonder trots op. Klik hier en bekijk onze drankenlijst.

ETEN

Onze keuken is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waren we eerst een waar je naast een drankje ook een hapje kon eten, zo stilletjes aan zijn we met onze keuken en kaart een volwaardig restaurant geworden. Klik hier en bekijk onze menukaart.

EVENTS

Op gezette tijden is er ook live muziek te beluisteren bij ZUR BAHN. Verder hebben we traditionele events zoals de beroemde Silvester Party, het Bratwurst essen in december enz. Hou deze website in de gaten voor actuele info.

ALLE DAGEN
SPARERIBS

14,50

MAANDAG SCHNITZELDAG

Schnitzels vanaf

10,00

NIEUWE KAART
AIMEE’S DESSERTS