HET VERHAAL
HOE HET ALLEMAAL BEGON

ZUR BAHN – DIE GASTSTÄTTE

In lang vervlogen tijden bestond er een spoorverbinding tussen Sittard en Geilenkirchen. Aan deze spoorlijn in Süsterseel lag een stationsgebouw. Later, na het verdwijnen van de rails, werd in dit gebouw een café gevestigd dat toen in de volksmond Wehrer Bahn genoemde werd en nu gekend is als Zur Bahn, Die Gaststätte.

In het ‘dorpscafé’ gaat nu een modern horecabedrijf schuil waar je het hele jaar terecht kunt. De terrassen zijn grotendeels verwarmd en overdekt. De gastvrijheid omarmt je al bij binnenkomst. Of je nu in het intieme zaaltje zit of gewoon lekker aan de toog. Een goed gesprek onder het genot van een mooi aangekleed kopje koffie, een speciaal biertje of een mooie wijn, de keuze is aan jezelf.

Ook de inwendige mens komt aan zijn trekken bij Zur Bahn, Die Gaststätte. Onze kleine kaart biedt even heerlijke als eerlijke gerechten uit eigen keuken. Kijkt maar eens op deze website onder “Essen“.

Als gastheer weet ik als geen ander hoe belangrijk goede muziek is. Onze play-list is dan ook zorgvuldig samengesteld onder het motto “voor elk wat wils”. Met de grootst mogelijke regelmaat zijn er live optredens. Onder het knopje “Live-Programm” vind je alle actuele informatie. De gastvrije bediening wordt door een breed clientèle gewaardeerd. In Zur Bahn, Die Gaststätte zijn vele vriendschappen ontstaan die hier wekelijks in alle gezelligheid worden onderhouden. Als horecaondernemer voelt het als een kroon op je werk als klanten, in leeftijd uiteenlopend van 17 tot 70 jaar, zich hier vinden.

Zur Bahn, Die Gaststätte is een modern horecabedrijf met ouderwets betaalbare prijzen. Zo kan uitgaan nog plezierig zijn. Gastronomie is beleving en daarom zullen we nu en in de toekomst blijven innoveren en verrassen. Via een nieuwsbrief houden wij je graag op de hoogte van al onze activiteiten. Je kunt natuurlijk ook regelmatig onze website bezoeken als je het laatste Zur-Bahn-Nieuws, het eerst wil weten. 

Mag ik je van harte uitnodigen?
Zur Bahn, Die Gaststätte,

Jacques Joosten.